Кондиціонер mitsubishi heavy industries - все, що потрібно знати про нього

Mitsubishi Heavy Industries
30 листопада 2022

Mitsubishi Heavy Industries - це серія кондиціонерів, які мають безкомпромісний підхід до підтримки теплового комфорту і в той же час - пропонують цілий ряд надзвичайно корисних функцій. Варто дізнатися про них більше та вказати на їх ключові переваги.

Компанія постачає високоефективні системи повітряного охолодження та опалення для побутового, комерційного та промислового використання. Mitsubishi Heavy Industries Ltd (MHI) має більш ніж 90-річний досвід розробки систем кондиціонування повітря. Виробник може похвалитися широким асортиментом продукції для кондиціонування повітря, від одиничних блоків до гнучких мульти-спліт-систем. Спліт-системи здатні задовольнити вимоги комерційного та побутового застосування. Серія VRF-KX включає в себе рішення для опалення та охолодження для комерційного застосування. Компанія пропонує стандартні високоефективні агрегати, які можуть бути виготовлені на замовлення для великих комерційних і промислових приміщень. З іншого боку, широкий спектр теплових насосів може бути адаптований до всіх типів застосувань.

Як серія, кондиціонери Mitsubishi Heavy характеризуються наявністю високоякісних компонентів, які визначають їх високу придатність для використання в будинку, офісі, квартирі - скрізь, де потрібно підтримувати потрібні теплові параметри. У них використовується безліч технологій, які зараз є ядром найбільш бажаних функцій: серед інших, фільтри: ферментативні, фотокаталітичні, антиалергенні - крім того, в них можна знайти функцію самоочищення, яка дозволяє кондиціонеру генерувати не тільки підігріте або охолоджене, але і свіже, чисте повітря. Кондиціонери Mitsubishi Heavy Industries - це також тихі, надійні агрегати, які, в залежності від моделі, відрізняються ще й широким діапазоном робочих температур.

Кондиціонер Mitsubishi Heavy Industries - що можна знайти в нашому магазині?

Усвідомлюючи постійно зростаючі потреби наших клієнтів, ми доповнили наш каталог кондиціонерами від Mitsubishi Heavy Industries. Відмінних рис цього кондиціонера набагато більше, ніж ми вказали Вам вище - нехай це доведе опис товару, який Ви вже можете замовити в нашому магазині разом з його установкою. У Iclimat.com.ua ви також отримаєте безкоштовну консультацію, завдяки якій дізнаєтеся, скільки буде коштувати установка системи кондиціонування у вашому будинку, офісі або квартирі.

В нашому інтернт-магазині Айклімат Ви знайдете  кондиціонери Mitsubishi Heavy Industries за найкращою ціною, дзвоніть і наші менеджери підберуть варіанти та нададуть знижку.

Кондиціонер Mitsubishi Heavy Industries Diamond SRK має оптимізовану роботу пропелера і двигуна вентилятора. Точно така ж ефективність, як і в попередніх моделях, тепер досягається при меншому енергоспоживанні. Енергоефективність кондиціонерів збільшилася на 5% в порівнянні з попередніми моделями завдяки новій решітці у формі листа. Нова форма решітки означає також кращий потік повітря через неї, а також мінімальний опір повітря. Електродвигун кондиціонера розвантажується, а також споживає менше енергії.

Нові М-подібні ребра в теплообміннику означають, що ефективність цього компонента зросла до 10 відсотків. Крім того, двигун вентилятора постійного струму має підвищений ККД, а отже, споживає менше електроенергії. Сталеві монтажні ніжки 

Особливості кондиціонера Mitsubishi Heavy Industries Diamond-SRK

Mitsubishi Heavy Industries

Варто відзначити специфічні особливості кондиціонера, які роблять його унікальним на ринку теплового комфорту. Незалежно від того, де ви будете його використовувати - вдома, в квартирі, в офісі - він буде чудовим вибором і неодмінно відмінно себе покаже. 

Варто відзначити такі відмінні риси, як: 

  • Fuzzy - кондиціонер Mitsubishi Heavy Industries Diamond-SRK автоматично підбирає параметри з урахуванням поточної температури та інших факторів. Fuzzy - це назва спеціальної логічної функції, яка підбирає оптимальні робочі рівні кондиціонера і частотні настройки інверторного компресора.
  • Датчик руху - завдяки датчику руху кондиціонер "знає", що в приміщенні хтось знаходиться і на цій підставі вибирає відповідний режим роботи. Коли в приміщенні нікого немає - деактивує непотрібні функції, таким чином заощаджуючи електроенергію.
  • Автоматичне відключення - коли в приміщенні нікого немає близько 20 хвилин, кондиціонер автоматично вимикається.
  • Функція Eco - кондиціонер автоматично контролює температуру і вологість повітря. Крім того, він спирається на інформацію, отриману від датчика руху.
  • Осушення - кондиціонер Mitsubishi Heavy Industries Diamond - SRK самостійно виявляє надлишок вологи і видаляє її під час роботи.
  • HI Power - кондиціонер здатний працювати з використанням всіх доступних параметрів протягом 15 для швидкого досягнення заданої температури.
  • Тиха робота - при тихій роботі кондиціонер працює на знижених параметрах: рівень звукового тиску на 3 дБ(А) нижче номінального (наприклад, 45 дБ(А) або менше).
  • Тижневий таймер - пам'ять кондиціонера допускає 28 програм на тиждень роботи агрегату, що дає 4 цикли в день.
  • Режим відсутності - агрегат працює безперервно для підтримки потрібної температури (10 градусів). Функція активується однією кнопкою на пульті управління.
  • Режим сну - кондиціонер підтримує потрібну для сну температуру - не надто низьку і не надто високу.
  • Комфортний старт - кондиціонер включається трохи раніше часу, зазначеного в розкладі, щоб він вже генерував потрібну температуру.
  • Попереднє налаштування - кондиціонер дозволяє вибрати улюблену настройку і активувати її одним натисканням кнопки на контролері.
  • Яскравість світлодіода - кондиціонер дозволяє встановлювати яскравість світлодіода на корпусі.
  • Wi-Fi управління - кондиціонер дозволяє управляти ним через мобільний додаток.
  • Антиалергенна система - встановлені в кондиціонері фільтри ефективно знищують алергени в навколишньому середовищі
  • Самоочищення - тривалістю 2 години, цей режим автоматично очищає і висушує внутрішню частину кондиціонера. Користувач може вибрати, активувати цю функцію чи ні
  • Фільтр алергенів - встановлений фільтр ефективно затримує пилок, спори грибків, пилових кліщів
  • Фотокаталітичний дезодоруючий фільтр - фізико-хімічний фільтр, що дозволяє видаляти неприємні запахи з приміщення (наприклад, запах сигарет)
  • Рухома передня панель - забезпечує швидке обслуговування і легкий доступ до внутрішньої частини кондиціонера
  • Технологія JET - Mitsubishi використовує свій досвід в проектуванні повітропроводів при розробці кондиціонерів
  • 3D Auto - одним натисканням кнопки можна вибрати найбільш комфортний розподіл повітря в режимі охолодження або обігріву
  • Автоматична робота повітрозабірника - рухомий повітрозабірник може бути зупинений в будь-якому кутовому положенні. При вимиканні та повторному вмиканні пристрою, лопаті регулювання повітря повертаються в положення, в якому вони знаходилися при вимиканні.
  • Вертикальне переміщення лопатей управління повітрям - лопаті управління повітрям можуть бути встановлені під будь-яким кутом, від горизонтального до перпендикулярного.
  • Горизонтальні повітряні лопаті - дозволяють більш комфортно розподіляти повітря в навколишньому середовищі. Вони можуть бути рухомими, автоматичними або залишатися на місці - за бажанням користувача.
  • Вибір подачі повітря - користувач може вибрати бажану подачу повітря: з нижньої або верхньої щілини
  • Налаштування кута обдування - За допомогою бездротового пульта дистанційного керування можна вибрати налаштування обдування вліво або вправо.
  • Налаштування дефлекторної панелі - дефлекторна панель запобігає потраплянню холодного/гарячого повітря безпосередньо на користувача. Можливі налаштування для кожного вентиляційного отвору окремо.
  • Автоматичне розморожування - теплообмінник розморожується автоматично, щоб запобігти пошкодженню теплообмінника.
  • Самодіагностика - пристрій автоматично виявляє несправності та повідомляє про них, що полегшує обслуговування.
  • Автоматичний перезапуск - Ця функція запам'ятовує робочий стан кондиціонера відразу після його вимкнення через збій в електромережі і при цьому автоматично відновлює роботу до стану на момент вимкнення.
  • Резервний вимикач - на пристрої є кнопка управління живленням на випадок виходу з ладу бездротового контролера.

Як бачите, кондиціонер Mitsubishi Heavy Industries Diamond - SRK характеризується широким набором функцій, що підвищують комфорт користувача. Це надзвичайно просунутий і вартісний пристрій. Якщо у Вас виникли питання з цього приводу - ми до Ваших послуг!
 

Поділитись
Інші статті
Фільтри для кондиціонерів: що потрібно знати
02 грудня
Фільтри для кондиціонерів: що потрібно знати
Конденсат кондиціонера
01 грудня
Конденсат кондиціонера: що з ним можна зробити
Кондиціонери Gree
01 грудня
Кондиціонер Gree - фільтрація та очищення повітря
Типи кондиціонерів
30 листопада
Типи кондиціонерів: як вибрати найкращий кондиціонер для свого будинку. Частина 1
Маєте питання?
Напишіть нам, з радістю допоможемо розібратись
Кондиціонери Mitsubishi Heavy
Кондиціонер спліт-система Mitsubishi Heavy SRK/SRC 50 ZSX-W
Настінні кондиціонери
Кондиціонери Mitsubishi Heavy
94029 грн
Модель
Площа
Ціна
Кондиціонер спліт-система Mitsubishi Heavy SRK/SRC 25 ZSX-W
Настінні кондиціонери
Кондиціонери Mitsubishi Heavy
70629 грн
Модель
Площа
Ціна
Кондиціонер спліт-система Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZSX-W
Настінні кондиціонери
Кондиціонери Mitsubishi Heavy
64740 грн
Модель
Площа
Ціна
Кондиціонер спліт-система Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZS-W
Настінні кондиціонери
Кондиціонери Mitsubishi Heavy
38259 грн
Модель
Площа
Ціна
Акція
Кондиціонер спліт-система Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZSPR-S
Настінні кондиціонери
Кондиціонери з обігрівом до -30°C
25950 грн
Модель
Площа
Ціна
img

Отримай 500 гривень

на першу покупку зараз!

Зареєструйся на нашому сайті та отримай промокод на першу покупку! 
Термін дії промокоду становить: 14 днів.